ÄŚetvrtak, 30.07.2015.


Odluka o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava - Poticaj za poljoprivredu za 2015. godinu (Službene novine Federacije BiH br. 54/15)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" (Službene novine FBiH br. 104/14)
download
bos srp hrv
ODLUKU O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O USVAJANJU PROGRAMA UTROŠKA SREDSTAVA SA KRITERIJIMA RASPODJELE SREDSTAVA "POTICAJ ZA POLJOPRIVREDU" UTVRĐENIH PRORAČUNOM FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE ZA 2014. GODINU FEDERALNOM MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE, VODOPRIVREDE I ŠUMARSTVA POD NAZIVOM "OD NAŠEG POLJA DO NAŠEG STOLA" (Sl.novine FBIH br. 52/14)
download
bos srp hrv
Popis obrađenih zahtjeva po Programu poticaja iz 2013.godine
download
bos srp hrv
Odluka o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Budžetom Federacije BiH za 2014. pod nazivom "Od našeg polja do našeg stola" (Službene novine FBiH br. 44/14)
download
bos srp hrv
ODLUKU O IZMJENAMA I DOPUNAMA ODLUKE O USVAJANJU PROGRAMA UTROŠKA SREDSTAVA SA KRITERIJIMA RASPODJELE SREDSTAVA "POTICAJ ZA POLJOPRIVREDU" UTVRĐENIH PRORAČUNOM FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE ZA 2013. GODINU FEDERALNOM MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE, VODOPRIVREDE I ŠUMARSTVA POD NAZIVOM "OD NAŠEG POLJA DO NAŠEG STOLA" (Sl.novine FBIH br. 85/13)
download
bos srp hrv
Popis obrađenih zahtjeva po Programu poticaja iz 2012.godine
download
bos srp hrv
ODLUKU O USVAJANJU PROGRAMA UTROŠKA SREDSTAVA SA KRITERIJIMA RASPODJELE SREDSTAVA "POTICAJ ZA POLJOPRIVREDU" UTVRĐENIH PRORAČUNOM FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE ZA 2013. GODINU FEDERALNOM MINISTARSTVU POLJOPRIVREDE, VODOPRIVREDE I ŠUMARSTVA POD NAZIVOM "OD NAŠEG POLJA DO NAŠEG STOLA" (Sl.novine FBiH 31/13)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjeni Odluke o usvajanju programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava „“poticaj za poljoprivredu“ utvrđenih Budžetom Federacije BiH za 2012. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva pod nazivom „Od našeg polja do našeg stola“ (Službene novine FBiH br. 5/13)
download
bos srp hrv
Odlukа o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava Potpora za poljoprivredu Službene novine FBiH br.44/12
download
bos srp hrv
Popis obrađenih zahtjeva po Programu poticaja iz 2011.godine
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava Potpora za poljoprivredu utvrđenih proračunom Federacije Bosne i Hercegovine za 2011. godinu federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Službene novine FBiH br.87/11
download
bos srp hrv
Odluka o garantiranoj cijeni pšenice roda 2011. godine
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom FBiH za 2011. godinu FMPViŠ (Sl.novine FBiH br.52/11)
download
bos srp hrv
Odluka o dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Odlukom o privremenom financiranju FBiH za razdoblje siječanj-ožujak 2011. godine FMPViŠ (Sl.novine FBiH br.52/11)
download
bos srp hrv
ODLUKA o usvajanju programa utroška sredstava"Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih proračunom Federacije BiH sa kriterijima raspodjele za 2011. godinu
download
bos srp hrv
Popis obrađenih zahtjeva po Programu poticaja iz 2010.godine
download
bos srp hrv
Odluka o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Odlukom o privremenom financiranju FBiH za period siječanj-ožujak 2011. godine FMPViŠ (Sl.novine FBiH br.11/11)
download
bos srp hrv
Odluka o davanju suglasnosti za produljenje važenja Srednjoročne strategije razvoja poljoprivrednoga sektora u FBiH za 2 godine (2008-2012. godina) - Sl.novine FBiH br.11/11
download
bos srp hrv
Popis obrađenih zahtjeva po Programu poticaja iz 2009. godine
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom FBiH za 2010. godinu FMPViŠ (Sl.novine FBiH br.83/10)
download
bos srp hrv
Odluka o garantiranoj cijeni pšenice roda 2010. godine (Sl.novine FBIH br.48/10)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom FBiH za 2010. godinu FMPVŠ (Sl.novine FBiH br.27/10)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o garantiranoj cijeni pšenice roda 2009. godine (Sl.novine FBiH br.27/10)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom FBiH za 2010. godinu FMPVŠ (Sl.novine FBiH br.17/10)
download
bos srp hrv
Odluka o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom FBiH za 2010. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (Sl. novine FBiH br.7/10)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Budžetom FBiH za 2009. godinu FMPVŠ (Sl.novine FBiH br.82/09)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom FBiH za 2009. godinu Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (Sl.novine FBiH br.69/09)
download
bos srp hrv
Odluka o garantiranoj cijeni kravljega mlijeka za III.kvartal 2009. godine (Sl.novine FBiH br.63/09)
download
bos srp hrv
Odluka o mjerama za sprečavanje širenja i uništavanja korovske biljne vrste - Ambrosia artemiisifolia L. / Ambrozija (Sl.novine FBiH br.51/09)
download
bos srp hrv
Odluka o izboru skladištara za otkup tržišnih viškova pšenice rod 2009. godine (Sl.novine FBiH br.47/09)
download
bos srp hrv
Odluka o garantiranoj cijeni pšenice roda 2009. godine (Sl.novine FBiH br.47/09)
download
bos srp hrv
Odluka o izmjenama i dopunama Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom Federacije BiH (Sl.novine FBiH br. 33/09)
download
bos srp hrv
Popis obrađenih zahtjeva po Programu poticaja iz 2008. godine - Vodeći se načelom transparentnosti, FMPVŠ objavljuje Popis korisnika poljoprivrednih poticaja u 2008. godini. Istodobno, poziva sve koji su uočili ili znaju za eventualne zlouporabe ili manipuliranje podatcima/projektima od strane korisnika poticaja, da ih prijave Ministarstvu ili drugim nadležnim tijelima, poput Federalne uprave za inspekcijske poslove i drugim.
download
bos srp hrv
Popis obrađenih zahtjeva po Programu poticaja iz 2007. godine
download
bos srp hrv
Program utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom Federacije BiH za 2009. godinu (Sl.novine FBiH br. 11/09)
download
bos srp hrv
Odluka o usvajanju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Poticaj za poljoprivredu" utvrđenih Proračunom Federacije BiH za 2009. godinu (Sl.novine FBiH br. 11/09)
download
bos srp hrv
MAIL BiH English
Bosanski
Hrvatski
Srpski
Engleski
 
Home1 Poljoprivreda Prehrambena industrija Vodoprivreda Veterinarstvo Šumarstvo
 
 
 
Dobrodošli, unesite korisničko ime i lozinku
Korisničko ime
Lozinka
Želite se odjaviti?